45880
DIRECT DELIVER

Heeft u een zending die direct geleverd moet worden? Maak gebruik van onze direct deliver dienst. Wij plannen uw rit in en voor een scherp tarief kunnen wij uw zending op gewenste moment op halen en aansluitend leveren.

pallet
PALLET DISTRIBUTION

Yako Logistics maakt deel uit van een gespecialiseerd netwerk in Europa. Hier door staan wij sterk in pallet vervoer en kunnen wij voor scherpe tarieven uw pallets vervoeren door heel Europa.

24/48 uur Benelux
48/120 uur Europa buiten de Benelux

24572-200
LONG TERM

Wilt u alleen maar focussen op uw product of dienst en geen omkijk meer naar levering ervan? Wij nemen graag uw dagelijkse of wekelijkse route over en zorgen dat het vertrouwt bij uw klant aankomt.

logistics-delivery-truck-in-movement_318-61800
URGENCY

Heeft een zending die zo snel mogelijk op plaats van bestemming moet zijn? Geen enkel probleem! Wij staan 24/7 stand by om uw zending zo snel mogelijk op te halen en te leveren.

541844-200
OVERNIGHT

Geen zorgen voor de dag van morgen? Dan kan een nachtlevering uitkomst bieden. Onze chauffeurs bezorgen ’s nachts bij uw bedrijf of op locatie.

71250-200
WAREHOUSING

Wilt u liever nog een dag of twee tussen de lading en levering? Geen probleem. Dan slaan wij uw goederen zorgvuldig op in ons warehouse. Ook voor op en overslag kunt u gebruik van deze dienst maken.